Monday, 4 November 2013

2013.

Assalamualaikum w.b.t ,

Yeah Im back. Alhamdulillah, two thousand thirteen ? Tahun yang agak rare dan awesome. I've been through a lots of things, a lots of ppl, a lots of memories. There's some kinda thing that you'll be unbeliveable has been happens to me.

2013, even though SPM dah habis, kalau diikutkan ramai yang bekerja rite ? same goes to me lah, teringin nak bekerja tapi emak nya enggak kasi. So aku decide untuk tambah lagi kemahiran di GIATMARA :) 6bulan tu tak dibazirkan dengan pape, dapat elaun lagi you.aummm. Hahaha


Okay, now KKTM Rembau atau sekarang lebih familiar dengan MADEC (MARA ART And DESIGN EXCELLENT CENTER) menjadi tempat naugan dan tempat aku memulakan kehidupan baru yang agak mencabar, but hopefully aku dpat bertahan kat sini selama 3 tahun. Aminnnn :) Dalam jurusan diploma reka bentuk fesyen, selama 3tahun (6 sem, dan sem yang terakhir LI "LATIHAN INDUSTRI") pada bulan july tahun 2013 bermula kehidupan aku kat REMBAU MOST WANTED YOW macam lagu ni :-



Selamat Melayan perasaan dengan lagu ni :) cehh cehh, promote negeri orang.
p/s : orang nogori kat sebelah aku dah kombang.

K bye :)